Tervetuloa Hotelli OnnenTähteen!


Varatessasi huoneen suoraan meidän omilta sivuilta maksat edullisimman hinnan ja saat joustavat peruutusehdot. Varaaminen on helppoa sekä nopeaa ja huonemaksun voit suorittaa saapuessasi. Mikäli majoittujia on yli 4 henkilöä, ole ystävällinen ja ota yhteyttä suoraan Hotelli OnnenTähden vastaanottoon 010 770 7001 tai onnentahti@tuuri.fi.

Kyläkaupan Hotelli OnnenTähti sijaitsee samassa kullanhohtoisessa linnassa Ruokapuodin kanssa. Hotelli OnnenTähden vastaanotto palvelee Ruokapuodin Kauppakadulla ja huoneet sekä kokoustilat sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Sisäänkäynti hotelliin on Ruokapuodin aukioloaikoina Kauppakadun kautta tai vastaanoton aukioloaikoina hotellin omasta ovesta ovisummeria soittamalla.

Hotelli OnnenTähdessä on 43 tyylikkäästi sisustettua huonetta, joissa on erityisesti niihin suunnitellut huonekalut ja kristallikruunut. Osassa huoneista on parveke, silkkitapetit ja huonekohtaisesti kudotut villamatot sekä lisävuodemahdollisuus. Osaan huoneista voi majoittua myös lemmikin kanssa.

Valitsemallesi ajankohdalle ei löytynyt vapaita huoneita, kokeile toista ajankohtaa.